در برهه خاصی از زمان شکل‌گیری دولت نهم، ‌فعالیت‌ها برای تخریب چهره دولت به سمت فاصله انداختن میان دولت و روحانیت و فضا‌سازی برای جا انداختن این تصویر که دولت رابطه خوبی با علما و روحانیون ندارد،‌ شدت گرفت. این مساله کماکان نیز ادامه دارد و در حالی‌که هر روز مصوبات دولت در استان‌ها و برنامه‌ریزی‌هایش برای نزدیک کردن رابطه دولت با روحانیت و در ادامه رابطه مردم با روحانیون افزایش می‌یابد، تلاش‌ها برای منتقد نشان دادن علما نسبت به عملکرد دولت افزایش پیدا کرده است. در این زمینه با حجت‌الاسلام حسین ابراهیمی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس و رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد گفت و گو کرده‌ایم:

به نظر شما عملکرد دولت در زمینه رابطه با روحانیت، اقدامی شبیه فاصله گرفتن از این نهاد را تداعی می‌کند؟

هر حرفی را باید در عمل سنجید که واقعا درست است یا نادرست. آقای دکتر احمدی‌نژاد در دولت‌هاي نهم و دهم توجه ویژه‌ای به حوزه دین داشتند. یعنی به حوزه‌های علمیه، ‌مساجد، ‌تکایا و ‌هیات‌های مذهبی واقعا خدمات
قابل توجهی ارائه دادند که در دولت‌های گذشته چنین اقداماتی انجام نگرفت یا کم بود و در دولت ایشان توجه ویژه‌ای به این مسائل شد. بویژه در سفرهای اخیر ریاست‌جمهوری که دکتر احمدی‌نژاد خود، ‌یک کارگره فرهنگی را در سفر هدایت می‌کند و شخصا در تمام جلسات از اول تا آخر می‌نشیند و جهت‌گیری این جلسات نیز دینی است. من در یکی، دو جلسه شرکت داشتم و باید اذعان کرد که مواضع کاملا دین محور است و در راس مسائل دینی هم روحانیت است. اگر ایشان در پی تضعیف روحانیت بود، ‌نباید موضع روحانیت را تقویت می‌کرد. چون مساجد را ‌ائمه جماعات اداره می‌کنند و حوزه‌های علمیه هم مربوط به علما است و جهت‌گیری ایشان خلاف این ادعا را اثبات می‌کند.

البته برخی حواشی‌ای را هم در مقابل این عملکرد به وجود آورده‌اند.

بله، قطعا حواشی‌ای وجود دارد زیرا کار زیادی صورت گرفته است. نمی‌توان به نامه نانوشته ایراد گرفت اما با توجه به حجم عظیم اقدامات صورت گرفته و صحبت‌های مطرح شده، حواشی‌ای نیز وجود دارد که این حواشی را چه کسی ایجاد می‌کند و چگونه است، باید یک بازرسی دقیقی در این‌باره صورت گیرد. انصاف قضیه این است که شخص آقای احمدی‌نژاد و دولتشان جهت‌گیری دینی‌‌ و بویژه فرهنگ دینی بسیار خوبی دارند. به طور مثال صحبتی شد درباره ایجاد کتابخانه‌های عمومی،‌آقای احمدی‌نژاد گفت که کتابخانه‌ها باید در حوزه ایجاد شود تا هم مردم از آن استفاده کنند و هم طلاب و اگر مردم در این محیط قرار بگیرند، ‌مسلما سوالات خود را از روحانیون می‌پرسند و ارتباط محکم و مفیدی میان طلاب و روحانیون و مردم به وجود می‌آید. این دولت،‌ دولتی به سمت مسائل مذهبی و دین‌محور است و نمی‌توان با طرح این مسائل به چهره آن خدشه‌ای وارد کرد.

در حال حاضر برخی خبرها حکایت از ارائه آمار و اطلاعات غلط به برخی مراجع برای موضع‌گیری در مقابل دولت دارد. چنانکه دیده شد این اقدامات باعث ایراد گرفتن برخی مراجع به آمارهای دولت درباره تورم موجود در جامعه شد. شما چنین رویه‌هایی را مشاهده کرده‌اید؟

مقام معظم رهبری به تمام شایعه‌سازی‌ها درباره آمار و اطلاعات اقتصادی دولت پاسخ دادند. مقام معظم رهبری فرمودند دنبال این نباشید که آمارها را مخدوش کنید. این در دیدار اخیر کارگزاران نظام با مقام معظم رهبری مطرح شد. وقتی دولت آمارهای دقیق و درستی راجع به مسائل اقتصادی می‌دهد و کار کارشناسی قوی‌ای نیز در این‌باره انجام داده،‌ چرا باید آن را زیر سوال ببریم؟باید بررسی دقیق علمی درباره آمارها صورت بگیرد و همین طور بنا به شنیده‌ها صحبتی را مطرح کردن، ‌به مصلحت نیست. برخی هم در این زمینه فتنه‌گری می‌کنند و در تلاش برای زیر سوال بردن خدمات دولت برای رسیدن به مقاصد سیاسی خود هستند و باید نسبت به این افراد و اطلاعات غلطی که به علما و روحانیون می‌دهند و فضاسازی‌های آنها روشنگری صورت گیرد و در مقابل آنها هوشیار بود. مردم خود شاهد تلاش‌ها و خدمات ارزنده دولت در استان‌ها هستند.